Jmenuju se Martin. - Carev, Martin, 1998- (CPress, 2018)
Mladý český youtuber popisuje své zážitky z cest po celém světě. Autor také dává rady a tipy pro cestování všemi možnými způsoby a v této souvislosti nabádá, čeho se na jedné straně vyvarovat, na co se připravit i jak se zbavit možných strachů a předsudků z dané kultury či země.