Život je skejt : můj příběh a trick-tipy - Habanec, Maxim, 1992- (XYZ, 2018)
Nejpopulárnější a nejuznávanější skejťák v Česku vzpomíná na historky z dětství, své začátky i nesnadnou cestu za splněním svého snu. Podělí se nejen o vtipné historky, ale také provede světem skateboardingu a vznikem svých projektů. Zároveň prozradí tipy a rady, jak správně začít s ježděním a jak zvládnout i ty největší výzvy. Nakladatelská anotace. Kráceno.