Holky s voctem - Mandausová, Klára, 1968- (Mladá fronta, 2018)
Sbírka humoristických příběhů z každodenního života obyčejné české ženy. V této sbírce krátkých humoristických příběhů popisuje známá česká publicistka své vlastní zážitky a zkušenosti. Ať už se týkají života osamělé třicítky, nedostaku radosti v životě, přílišné praktičnosti, "dobře" míněných otázek okolí, bludů předávaných v rodině, dětí, předsudků, nebo i toho, co si sbalit a nesbalit na dovolenou.