Nemravná nabídka - Rabengut, Natalia (MOBA, 2018)
Marlene Uhligová sebejistě nakráčí do divadla Aalto, aby učinila řediteli divadla, Andreasi Lenzenovi, nemravnou nabídku, a sice úplatek výměnou za přijetí její sestry-tanečnice. Andreas její návrh nepřijme, naopak přijde s jinou nemravnou nabídkou. Marlene se tak má na čtyři týdny stát společnicí na zavolání. Pro Marlene začíná velmi vzrušující období, které však začne pomalu kazit Andreasova exmanželka a také podvod, kterým se Andreas na Marlene od začátku provinil… A co bude po uplynutí smluvní doby?