Conan: tři klíče k Asambale - Trepáč, Ondrej, 1960- (Brokilon, 2018)
Volné pokračování knihy "Conan: Acheronská dýka" - příspěvku slovenského autora k sérii příběhů klasického fantasy hrdiny - barbara Conana. Conan a jeho přitelkyně Dareena musejí prchnout z Erúku. Hned poté se vydají do dalekých Himeliánských hor, aby zastavili čaroděje Rahmazoola, který se s pomocí knihy kouzel snaží získat neomezenou moc.Cestou se k nim připojí turánský princ Yimazil, který se chce pomstít za smrt svých druhů. Jenomže to ještě Conan netuší, že tentokrát bude protivník nad jeho síly... Nakladatelská anotace.