Moje velká tlustá zombí ryba. - O'Hara, Mo, 1961- (Fragment, 2018)
Další dva humorné příběhy Toma a Frenkýho, děsivé akvarijní zombí ryby. Pro děti od 9 let. Na hradě Frenký ještě nikdy nebyl. Výlet s Tomem na akci středověký den se proto jeví jako zajímavé zpestření. Jenže pak se objeví tajemný rytíř a začne jít do tuhého. Dokáže mu Frenký v turnaji vzdorovat a zastavit ho? Ve druhém příběhu objeví paleontologové pod hřištěm školy zkamenělou prarybu. Vědkyně, která nález zkoumá, je ale nějaká divná. Neskrývá náhodou děsivé tajemství? Frenký, velká tlustá zombí ryba, dostane pořádnou lekci z rybí prehistorie! Nakladatelská anotace. Kráceno.