Po práci legraci III. - Šofar, Jakub (Albatros Media a.s., 2018)
Plavba po moři geniálního lidového humoru pokračuje! Víte, čemu se za socialismu říkalo atomkaše, hudrák, sešit sešitovič či kovralový lišej? Komu se přezdívalo Krysa Vasilisa, Rudý Rambo či Husák v čokoládě? Hlavním pramenem už třetího souboru toho nejlepšího, co stvořil lidový humor v minulém režimu, se staly ohlasy čtenářů, kteří z paměti vydolovali další dobové anekdoty, písňové parodie, historky ze života, a především lidové výrazy ze všech sfér bytí od hospody přes sjezdový palác až po kriminál.