Můj příběh : běloruská "Amerikanka", aneb, Volby během diktatury - Sannìkaŭ, Andrèj Alehavìč, 1954- (Volvox Globator, 2018)
Autobiografické vzpomínky běloruského politického aktivisty a prezidentského kandidáta Andreje Sannikova.