Pečeme s Kafkou : komiksové stripy - Gauld, Tom, 1976- (Plus, 2018)
Humorné stripy britského autora týkající se literatury a literární tvorby. Literatura, tvůrčí činnost, literární žánry, svět nakladatelů, fiktivní literární svět, tzv. klasika, ale i inteligentní humor, sžíravá satira, popkulturní narážky, sofistikované vtipy - to všechno lze nalézt v komiksových stripech autora, který si získal početnou základnu fanoušků na internetu.