Ester Ledecká : zimní zázrak - Smutný, Roman, 1987- (XYZ, 2018)
Publikace seznamuje s životními úspěchy české lyžařky, která na zimní olympiádě v jihokorejském Pchjongčchangu v roce 2018 získala zlaté medaile ve dvou disciplínách.