Panovníci českých zemí - Pitro, Martin, 1971- (Fragment, 2018)
Životopisy nejvýznamnějších českých knížat a panovníků od Sáma až po T. G. Masaryka. Srozumitelně napsané portréty jednotlivých panovníků doprovázené barevnými ilustracemi. Každému vládci je věnována dvojstrana textu.