Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3. - Švandrlík, Miloslav (Albatros Media a.s., 2018)
Žáci Kopyto a Mňouk se vrací už potřetí!  Oblíbení žáci z Posázaví jsou znovu tady a s nimi i hromada nových dobrodružství. Rádi byste se dozvěděli, kterak si poradit s potopou nebo se lstivým hrobníkem? Kopyto a Mňouk mají řešení pro každou lapálii, a ani tentokrát na to nejsou sami. Opět se potkáme s Jindrou Beneckou, zlotřilým žákem Bičištěm či kastelánem Štětkou. Žáci Kopyto a Mňouk se vrací ve třetím dílu kompletního vydání s originálními ilustracemi Jiřího Wintera-Neprakty.