Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor : jednou jsi nahoře, většinou dole - Úbl, Martin (CPress, 2018)
Druhá autorova kniha humorně odlehčených vyprávění z výletů na světové velehory. Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu. Na svých neuvěřitelných cestách budou čelit zuřivým a krvelačným pijavicím, agresivním prasátkům, horku v džungli i islandskému větru a dešti. Nakladatelská anotace. Kráceno.