Vývoj aplikací pro iOS - Lacko, Ľuboslav, 1965- (Computer Press, 2018)
Průovodce aplikacemi iOS pro telefony a tablety Apple. Seznámení s prvky uživatelského rozhraní, jejich propojení s aplikační logikou na pozadí, práce s daty z externích zdrojů, využití výstupů senzorů v zařízení.