Jak zhubnout těch blbých 6 kilo - Topinková, Barbora (Kamarádky kamarádkám, 2018)
Úspěšná blogerka, běžkyně a geoložka s humorem podává praktické rady ženám - věčným dietářkám, které se snaží zhubnout. Radí, jak se zbavit šesti stravovacích hříchů. Ukazuje a komentuje, jak vypadá běžný týdenní jídelníček dietáře těsně předtím, než najede na dietu. Následuje týdenní komentovaný jídelníček výživové poradkyně Alesie Kučerové. Nákupní seznam základních surovin a popis dalších potřebných potravin. Recepty na přípravu hubnoucích jídel.