Výprava za diamantovým mečem : dobrodružná cesta světem Minecraftu : souborné vydání - Morgan, Winter (Computer Press, 2018)
Souborné vydání šestidílné dobrodružné série ze světa Minecraftu. Pro děti okolo 10 let. Steve žije svůj poklidný život na farmě. Všechno, co potřebuje k přežití ve světě Minecraftu, je postel, malý dům a jídlo. Jedné noci ale poklidnou idylku naruší útok zombií, které pokoušou a nakazí místního kováře. A tak se Steve rozhodne opustit teplo domova a vydat se na nebezpečnou výpravu za diamanty. Tím roztočí neuvěřitelný koloběh událostí, který ho zavede do nejtemnějších zákoutí Minecraftu. Nakladatelská anotace. Kráceno.