Slepičí polévka pro duši : síla pozitivního myšlení : 101 podnětných příběhů od lidí, kteří začali myslet jinak (a co z toho vzešlo) - Canfield, Jack, 1944- (Práh, 2018)
Svazek ze série "slepičích polévek" - posilujících životních příběhů, jejichž společným jmenovatelem je tentokrát pozitivní myšlení a rady, jak jej dosáhnout a používat. Pozitivní myšlení je vzdor všem pochybnostem velmi účinný nástroj, jenž nám může pomoci ke zdravějšímu, spokojenějšímu či úspěšnějšímu životu. Změnou myšlení můžeme ovlivnit své vztahy s druhými, překonat nejrůznější životní nesnáze a žít šťastněji a smysluplněji. Tato kniha může posloužit jako inspirace do začátku. Nakladatelská anotace. Kráceno.