E.V.Č.A.... : nastartuj ducha i tělo : efektivní využití času a ... pohybu = start your soul and body : effective use of time and ... movement - Vorlová, Wanda, 1979- (Plot, 2018)
Příručka jednoduchých, uvolňovacích a protahovacích cviků, které lze využít kdekoli, kdykoli a v čemkoli (ve škole, v práci, ve frontě).