Vůně posečené trávy - Devátá, Ivanka, 1935- (Motto, 2018)
Úsměvné vzpomínky na dětství a mládí známé české herečky. Dětské radosti a bolesti, rodinné a školní prostředí, kamarádi a první lásky jsou zde zachyceny s vtipem, nadhledem a ironií, a nepostrádají ani hlubší pohled na společenské a politické problémy doby.