Povídky : [soubor textů otce a dcery] - Lustig, Arnošt, 1926-2011 (Mladá fronta, 2011)
K otcovým dvěma povídkám ze sbírky Démanty noci připojila dcera Eva své dvě povídky o nedořešitelném vztahu ženy k muži umělci.