Duchařské příběhy - Krumlovská, Olga, 1963- (Euromedia, 2018)
Sbírka strašidelných příběhů líčí setkání lidí s duchy a přízraky. Autorka, specialistka na alternativní vědy, shromáždila příběhy ze záhrobí. Lidé v nich popisují svá setkání s tajemnými bytostmi. Zjevení z onoho světa se zde ukazují jako strašidla, ale mohou se stát i našimi průvodci, rádci či ochránci. Proto autorka v úvodu vysvětluje, jak je možné s duchy komunikovat.