Noc, kdy padaly hvězdy - Zadinová, Radka, 1970- (CPress, 2018)
Dívčí román je příběhem šestnáctileté Diany, která se po léčení v psychiatrické léčebně vrací na ranč U Sedmi strak. Pro mládež. Diana se po dvouměsíčním pobytu v sanatoriu vrací na rodinný ranč. Má ale dojem, že tam nikoho nepoznává. A nepoznává ani sama sebe. Jak se má vyrovnat s tím, že o všechno přišla? Dokáže ještě někdy milovat? Adeptů je hned několik. Libor, kterého táta přijal na výpomoc, tajemný Fantom, který jí píše na Facebooku. Anebo brigádník Matt, v jehož očích se asi utopí... Diana se musí postavit strachu, že nemůže nikomu věřit. Může ale důvěřovat sama sobě? Nakladatelská anotace. Kráceno.