Štěně Elza = Puppy Elza - Slavíčková, Jitka (Dvojjazyčná kniha pro děti, 2018)
Dvojjazyčná kniha o příhodách malého štěnátka. Pro předškolní děti. Příběh je v češtině vyprávěn v plném rozsahu a v angličtině ve zkrácené a zjednodušené verzi doplněné obrázky. Jako bonus na stránkách nakladatelství najdete zdarma ke stažení pexeso s obrázky z knížky a také audionahrávku ve formátu mp3, na které je celý příběh v angličtině namluven rodilou mluvčí.Nakladatelská anotace.