Po operaci kolena : domácí cvičení a rehabilitace - Honová, Kateřina, 1980- (CPress, 2018)
Příručka pro všechny věkové kategorie, pro operované úrazy i pro výměnu kloubu. Obsahuje desítky doporučených cviků pro kvalitní návrat ke zdraví. Jak posilovat, protahovat, uvolňovat svalstvo, aby vaše uzdravení probíhalo bez problémů, jak ošetřovat a léčit jizvu pro její rychlejší hojení. Kromě toho se podle této knihy na operaci dobře připravíte už předem, naučíte se správnou chůzi o berlích, získáte znalosti o stavbě kolena. Autorka je fyzioterapeutka se zaměřením na funkční poruchy pohybového aparátu. Nakladatelská anotace.