Glycerinová mýdla : voňavá kniha pro tvořivé duše - Běhalová, Alexandra Martina (CPress, 2018)
Dvacet receptů na domácí výrobu mýdel, která lze vyrábět s dětmi. Základní informace o mýdlové hmotě, poznatky o jejím složení, postup výroby, vyzkoušené recepty. Všechna mýdla jsou pouze z přírodních materiálů - čerstvých i sušených bylinek, bylinných prášků, jílů, rostlinných olejů, koření.