Každý den je nový začátek : každý nový den je zázrak, aneb, 100+1 laskavých myšlenek - Mandžuková, Jarmila, 1959- (Vyšehrad, 2018)
Kniha obsahuje 100+1 filozofických myšlenek včetně citátů známých osobností, které motivují k vnitřní svobodě, sebeúctě, životní harmonii a spokojenosti.