U Božího Mlýna - Beránek, Josef, 1968- (Vyšehrad, 2018)
Knižní rozhovory s katolickým knězem a rockerem v jedné osobě, které se dotýkají jak duchovně-filozofické, tak umělecko-hudební roviny a také jejich propojení.