Miluju koně : vše o péči, jízdě a krmení - Frey, Marie (CPress, 2018)
Knížka pro dětské fanoušky koní, v níž se dočtou důležité informace o chovu koní, jejich typologii, anatomii, o základech jezdectví a mnoho dalšího. Devítiletá Sofie a její poník Hvězdička ukáží dětem všechno, co se týká koní a jezdění na nich. Čtenáři se dozvědí, jak se koně dorozumívají, jak se o ně správně starat, jaké je potřeba vybavení, když chceme na koni jezdit. Je zde i samostatná kapitola věnovaná výuce jezdectví.