Druhá derivace touhy. - Sedláček, Tomáš, 1977 leden 23.- (65. pole, 2018)
Známý ekonom nahlíží na různé ekonomické problémy a otázky z hlediska mnoha vědních oborů (filozofie, etika, psychologie nebo teologie). Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek, široký rozhled a sečtělost, hravost a smysl pro humor. Nakladatelská anotace.