Život nanečisto - Nesvadbová, Barbara, 1975- (Motto, 2018)
Nové příběhy novinářky Karly, známé z Řízkařů a Bestiáře, která se nemůže rozhodnout, jaké partnerské vztahy jsou pro ni ty pravé. Stejně jako v předcházejících knížkách i tady mladá emancipovaná hrdinka hledá velkou lásku v řadě vážnějších i zcela nezávazných partnerských vztahů. Milostná dobrodružství, interrupce, nové citové zmatky a existenciální problémy dávají dohromady obraz chaotického života současné mladé ženy, která se neumí rozhodnout, jestli má být intelektuálkou a feministkou, nebo dívkou ze stránek Playboye.