Kráľovskí agenti - Mašlejová, Diana (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2018)
Múry vysoké a pevné postavíte len z jednej hmoty: z ľudského hnevu a nenávisti. O kráľovnách sa už píšu len rozprávky. Ale stretnúť nejakú naživo, to sa nepodarí len tak hocikomu. A predsa… Betka a Cyril sú s rodičmi na dovolenke v Londýne. Neboli by to oni, keby aj tu nevyňúrali nejakú záhadu. A to rovno pod kráľovskými oknami! Sveta sa zmocnil neľútostivý Drumnadrochit a medzi hranicami krajín vystaval vysokánske múry z hnevu a nenávisti. Rozpútal vojnu, ktorú nikto nečakal a do ktorej každý nevedomky prispel. Zoči-voči sa mu postavia Betka a Cyril a ich malí pomocníci.