Miluj mě navždy - Gillerová, Katarína, 1958- (Román (Motto), 2019)
Životní příběh třicátnice Emmy, se kterou si osud krutě zahrál. Emma, šťastně vdaná a v očekávání, se na plese nečekaně setká se svou životní láskou Markem. Den na to Marek spáchá sebevraždu a šok z této zpávy vyvolá u hrdinky potrat. Emma se snaží rekapitulovat svůj život a najít odpověď na Markův zoufalý čin, za který se podvědomě cítí být zodpovědná. Příběh o lásce a zrání mladé ženy v současné Bratislavě.