Hry o život - Collins, Suzanne (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Kultový dystopický príbeh v novom exkluzívnom vydaní! Vydavateľstvo CooBoo prináša slovenským čitateľom a fanúšikom filmovej a knižnej série HRY O ŽIVOT exkluzívne vydanie tejto kultovej dystopickej trilógie. Šestnásťročná Katniss Everdeenová sa dobrovoľne prihlási do Hier o život namiesto svojej mladšej sestry. Hry o život – to je boj na život a na smrť v podobe krutej televíznej reality šou v postapokalyptickej Amerike. Katniss sa odmieta vzdať. Zvíťaziť môže len jeden a Katniss spraví všetko preto, aby prežila a vrátila sa domov.