Pohádková kuchařka : kouzelné vaření pro děti - Šmikmátorová, Pavla, 1981- (CPress, 2019)
Kuchařka pro děti obsahuje 24 receptů na dobroty s pohádkovou tematikou. Pohádková kuchařka s jednoduchými recepty, které za pomoci dospělých zvládnou i předškolní děti. Knížka je rozdělena do 3 kapitol: Ze zámku a podzámčí, Z chaloupek a lesů a Z říše zvířátek a strašidel. Recepty jsou označené stupněm náročnosti a doprovází je jednoduché fotonávody, veselé postavičky z pohádek a neméně lákavé pohádkové názvy dobrot. Vzadu připojeno pohádkové pexeso.