Top Gear - Stig znova za volantom - Claydon, Jon (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2018)
Stigov úhlavný nepriateľ PT Cruiser je vážne chorý a jeho plán na ovládnutie sveta je v troskách. Stig je nezvestný, možno mŕtvy. Nikto nevie, či je pravda, že žije v odľahlom mestečku na západe USA, opäť preteká a vždy zvíťazí. A tak sa začína nové dobrodružstvo našej partie Top Gear: Sama Wheelera, Forda Harrisona, Bustera Mustanga a Cabrioly Cruiserovej. Vypravia sa do USA, aby odhalili tajomstvo hrdinu v helme. Sam a Ford sa vyberú na cestu v obytnom voze. Buster prechádza mestečká v púšti v sprievode vernej Týdží. A Cabriola sa ocitne v horskom dúpäti a zoznamuje sa s neznámou príbuznou… Partia čoskoro zistí, že PT Cruiser je stále pevne odhodlaný zničiť Stiga za každú cenu. Vďaka supermoderným technológiám siahajú jeho dlhé zločinecké prsty poriadne ďaleko z nemocničnej postele… Druhý diel dobrodružnej série pre chlapcov a dievčatá voľne nadväzuje na Top Gear, legendárny televízny program o rýchlych autách.