Hostinec pod horami - Říčka, Vítězslav (E-knihy jedou, 2019)
Hostinec pod horami ukrývá příběhy svého personálu, které se odehrávají v místech pohostinství i jeho zdejšího podhůří. Do tohoto hostince je jednoho dne přijat pomocník, který zde hledá nejen živobytí, ale i nové zážitky a objevování tajů nedalekých hor.