Jordánsko - Kučera, Petr (E-knihy jedou, 2019)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách Jordánska. Přehlednou a čtivou formou představuje důležité informace, které vám pomůžou prožít vaši dovolenou bez komplikací.Všechna zmíněná místa byla pisatelem navštívena a údaje ověřeny.