Století Miroslava Zikmunda - Zikmund, Miroslav, 1919-2021 (Jota ;, 2017)
Publikace historických vzpomínek vznikla na základě rozhovorů vedených při přípravě natáčení filmu Století Miroslava Zikmunda. Obsahuje dosud nepublikované informace, včetně úryvků z prvního, nikdy nevydaného cestopisu, dobové fotografie a ilustrace.