Má sestra a další lháři - Dugdall, R. E., 1971- (Mladá fronta, 2019)
Temný psychologický thriller anglické autorky o dlouho skrývaných tajemstvích, zapomenutých vzpomínkách a strachu z pravdy. Mladá Sam se snažila odkrýt tajemství, které se skrývalo v pozadí brutálního napadení její starší sestry Jeny před více než rokem. Přes veškerou snahu stále narážela na další a další vrstvy pečlivě připravených a udržovaných lží, nic není takové, jak se zdá. Sam se zdá, že i její rodiče cosi skrývají. Už neví, co si počít, a zoufalství ji zavedlo až do posledního stádia anorexie. Její terapeut usoudil, že šťastné vzpomínky a vyrovnání se s minulostí by mohli Sam zachránit, a tak ji nutí den za dnem vyprávět příběhy různých starých fotografií. Sam si však postupně vzpomíná na víc, než je některým osobám milé. Začíná jí hrozit smrtelné nebezpečí, protože někteří se nezastaví před ničím, aby pravda nevyšla najevo.