Nebojte se žít - Babiš, Miloš (Viking, 2019)
Zajímá vás, jak se střílí řípa pomocí lokomotivy? Nebo jak pohodlně se jede z dovolené z Bulharska s havarovaným embéčkem bez předního skla? Znáte ukrajinský způsob chytání ryb „na udičku“ s přídavkem vysokého napětí? Odpočinkově laděná sbírka vyprávění z autorova života zachycuje období dospívání mladého sportovce v letech normalizace na malém městě i jeho podnikatelské začátky v divokých devadesátých létech, kdy nic nebylo problém. A při některých vyprávěních trochu mrazí. Proč? Protože jsou napsány podle skutečných událostí. Žít život je velké umění a není na něj žádný návod. Právě ty ztřeštěné a pošetilé prožitky vám trochu toho umění poodhalí. Je úplně jedno, jste-li prezident nebo popelář, máte-li v kapse víc či míň. Tak se nebojte žít svůj vlastní život naplno!