Tři muži ve člunu : o psu nemluvě - Jerome, Jerome K. 1859-1927 (XYZ, 2018)
Rozmarný příběh tří přátel, kteří se vypraví společně na několikadenní dovolenou na řece Temži, patří ke klasickým dílům světové humoristické literatury.