English Irregular Verbs - Kuzmová, Alena (E-knihy jedou, 2019)
Kniha English Irregular Verbs je určena středně pokročilým studentům angličtiny.  V 10 lekcích nabízí studentům řadu cvičení a závěrem rozsáhlý souhrnný test s klíčem, pomocí nichž si mohou osvojit tvary minulého času a příčestí minulého u 131 nepravidelných sloves. Studenti si zároveň osvěží znalost anglických časů, vedlejších vět a dalších slovesných forem v angličtině. Cílem cvičebnice je naučit studenty používat anglická nepravidelná slovesa v ústním i písemném projevu naprosto plynule a bez zaváhání.