Sestry - Minier, Bernard (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Martin Servaz, začínajúci kriminalista, sa púšťa do vyšetrovania dvojnásobnej vraždy. V lese našli pripútané k stromom telá dvoch sestier oblečené do šiat na prvé prijímanie. Scéna ako vystrihnutá z trileru Erika Langa, autora drsných krimi románov. Nepodarí sa ho však usvedčiť a vyšetrovanie je plné pochybností. O dvadsaťpäť rokov neskôr otrasie verejnosťou podobný prípad záhadnej vraždy ženy v bielom. Šokovaný Servaz je priam posadnutý hľadaním súvislostí medzi oboma prípadmi – usvedčili vtedy skutočného vraha? Minulosť sa mení na trýznivú nočnú moru...