Veterinár z Hope Green - Norton, Sheila (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Sam vždy snívala o práci so zvieratami... No ako recepčná na veterinárnej klinike v Londýne nemá pocit, že je to to pravé. Z neistoty, či je život v rušnom meste naozaj pre ňu, sa rozhodne odísť k babke Peggy do tichej vidieckej dedinky, kde každý pozná každého. Čoskoro sa tam cíti ako doma. Napriek idylickej atmosfére, vlniacim sa kopcom a rozprávkovému čaru však život v Hope Green vôbec nie je pokojný. Keď Sam spozná Joea, svojského a nevrlého miestneho veterinára, uvedomí si, že ho musí získať na svoju stranu. Lenže to sa ľahšie povie, ako urobí. Samin sen je na dosah, podarí sa jej však dosiahnuť ho alebo sa všetky okolnosti postavia proti nej? Dojemný a inšpirujúci príbeh o jednoduchom i rušnom živote na vidieku. A o všetkom, čo prináša láska – k ľuďom či zvieratám.