Máme kostru ve skříni : strašidelné verše pro statečné děti - Müller, Ondřej, 1966-; Francová, Sylva, 1973- (Albatros, 2019)
Výbor dosud nevydaných strašidelných básní od současných českých autorů dětské poezie. Bohatě ilustrovaná kniha básní pro děti se hemží kostlivci, duchy, upíry a jinou strašidelnou havětí. V závěru je pak připojen přehled autorů a jejich vlastních dětských strachů.