Moje první zahrádka - Drijverová, Martina, 1951- (Albatros, 2019)
Populárně-naučná příručka o pěstování a rozmnožování rostlin, plodin, uchovávání semínek a květinovém zdobení. Víte, jak vypěstovat řeřichu? Jak správně pečovat o dýni? Nebo jestli vám může doma vyrůst avokádo? Zahradníci Adámek a Evička prozradí dětem všechny své prověřené tipy, zajímavosti i postupy, se kterými se při zahradničení mohou setkat. Poradí, jaké nástroje používat při sázení bylinek nebo jaké ovoce a zeleninu si hravě vypěstovat v domácích podmínkách. Nakladatelská anotace. Kráceno.