Dom pokladov - Kratochvílna, Kreácia (E-knihy jedou, 2019)
Za dozvukov predošlého prípadu Enigma prijíma naoko jednoduchú úlohu nájsť stratené dedičstvo. Rodinná história ich nového klienta je však oveľa spletitejšia, ako by sa na prvý pohľad zdalo, a pátranie sa postupne dostáva do slepej uličky. Náladu v tíme ovplyvní aj záhadná veštba, ktorej jednotlivé časti sa prekvapivo začnú vypĺňať. Lenže ak možno predpovedi veriť, život jedného z členov Enigmy je v ohrození.K odhaleniu pravdy a ochrane dobrého mena firmy vedie napokon len jedna cesta - hrať vabank.