Rozpustilé pohádkohrátky : legrační příhody, vtípky a žerty - Heger, Ann-Katrin, 1976- (Fragment, 2019)
Veselé příběhy o dětech určené pro společné čtení rodičů s dětmi obsahují úkoly k předvádění, vymýšlení, hledání a různým dalším aktivitám. Vyprávění ze života dětí, jedno vyprávění pohádkové, jeden veselý příběh o klucích potkanech. Každý příběh obsahuje několik různě zabarvených slov, která odkazují na úkoly k hledání, počítání a především společnému přemýšlení. Nechybí ani návody na jednoduché vyrábění, recepty či hry. V závěru 10 tipů pro rodiče na dobré předčítání.