Úsměvy života - Babiš, Miloš (Viking, 2019)
Volné pokračování cyklu humorných povídek z autorova života Vás zavede na houby s bývalým premiérem Čalfou, na výlet do bohatého Západního Německa, na vodu v časech normalizace či do jižních Čech na závody s kolem Ukrajina. Motivem, proč tato kniha vznikla, byla snaha čtenáře trochu rozptýlit, přimět ho na chvilku se zastavit a na okamžik se odpoutat od denního shonu a pobavit se nad pošetilými nápady dobrodruha. Život je dost krátký na to, abychom ho brali příliš vážně a zároveň nadmíru vzácný, abychom ho promarnili utopeni v bezedném soudku našich starostí. Vzpomínkové obrázky z dobrodružného života Vám přinesou dobrou náladu a možná Vás přimějí tak trochu i zavzpomínat. Určitě se v příbězích mnozí z Vás najdou a zjistí, že zase není potřeba se brát tolik vážně!