Všechno dopadne jinak : o minulosti, přítomnosti a především o pravděpodobné budoucnosti - Koukolík, František, 1941- (Rozhovory (Vyšehrad), 2019)
Knižní rozhovor s významným představitelem české medicíny, neuropatologem MUDr. Františkem Koukolíkem. Interview se netýká pouze Koukolíkova profesního oboru, ale svým obsahem přesahuje i k obecnějším společenským otázkám. V rozhovoru s novinářkou Libuší Koubskou se zpovídá ze svého vztahu k medicíně, hovoří o povaze a evoluci života na Zemi, o lidském mozku a o povaze lidských společností. Tedy o všem, co považuje za nejpodstatnější. Kniha rozhovorů vychází k 70. výročí narození autora. Nakladatelská anotace.